Të fundit

Rajonale Më shumë Rajonale

Lajme Më shumë Lajme

Kronikë Më shumë Kronikë

Top Lajm Më shumë Top Lajm

Rajonale
Arrestohet pasi vuri në qarkullim 500 euro false në Gjilan

 Një shqiptar shtetas i Serbisë është arrestuar dje në rrugën “Mulla Idrizi” në Gjilan për falsifikim të...

Sport/Kulturë Më shumë Sport/Kulturë

Të Ndryshme Më shumë Të Ndryshme

Kronika e Zezë

Një femër në Prizren incizohet gjatë aktit dhe me pas shantazhohet

Plus Info17/10/2018
Rajonale

Komuna e Ferizajt ndihmon fermerët

Plus Info17/10/2018
Rajonale

Në Gjilan fillon mbjellja e rreth 7 mijë drunjve dekorativ

Plus Info17/10/2018
Rajonale

Gjilani me ushtrim për përballimin e fluksit të mundshëm të refugjatëve

Plus Info17/10/2018
Rajonale

Zjarr në një kompani në Gjilan, dëme të mëdha

Plus Info17/10/2018
Kronika e Zezë

Tre vjet burgim dy personave në Ferizaj për shitblerje të drogës

Plus Info17/10/2018
Lajme

Qytetarët i pret gjoba nëse hedhin mbeturina jashtë kontejnerëve

Plus Info17/10/2018
Lajme

Bie numri i kosovarëve pjesëmarrës në luftrat në Siri e Irak

Plus Info17/10/2018
Lajme

Haradinaj jep sqarime për humbjen e 20 mijë dollarëve për një event në Amerikë

Plus Info17/10/2018
Ky portal mirëmbahet nga Smart Media sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të Smart Medias. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t'i pranoni Kushtet e përdorimit. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2009 Portali Plus Info.

Raporto ngjarje

Raporto ngjarje/lajme në 049 365 100 Viber...& WhatsApp...+377 44 60 40 50 Në e-mail: info@plus-televizion.tv Ekipet e Plus Tv do të ju vizitojnë dhe do të kujdesën që t'a sensibilizojnë opinionin.

Copyright © Smart Media Sh.P.K.

Rr. "Adem Jashari" ☎ +37744 60 40 50 ✉ redaksia@plus-televizion.tv