Të gjitha postimet Tag "Komuna e Vitisë"

Rajonale

Komiteti për Politik e Financa mbajti mbledhjen e parë të rregullt

Plus Info20/02/2018
Rajonale

Skandal: A po shesin barnatoret barna fals, një qytetar i Vitisë tregon një rast të tillë

Plus Info19/02/2018
Rajonale

Pesë fshatra të Komunës së Vitisë nesër do të mbesin pa rrymë

Plus Info19/02/2018
Rajonale

Gjilan: Hetuesi policor thotë se automjetet e kompanisë “Eco-Higjiena” janë shitur për hekur

Plus Info19/02/2018
Rajonale

Nxënësit e shkollës “Dëshmorët e Vitisë” shënuan 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës (Foto)

Plus Info16/02/2018
Rajonale

Në Zhiti të Vitisë u gjetën armë të prodhimit jugosllav

Plus Info14/02/2018
Rajonale

Komuna e Vitisë shembull i qeverisjes së mirë në mbështetje të Bizneseve, Qendrës Rinore dhe Grupit Lokal të Veprimit

Plus Info14/02/2018
Rajonale

Sërish probleme në shkollën e Podgorcit, mësuesja e re në hall me banorët

Plus Info13/02/2018
Rajonale

Komuna e Vitisë, GVL “Vitia”, Zyra për Investime dhe mbështetje të bizneseve dhe Qendra Rinore nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Projektin APR-Swiss Intercooperation

Plus Info12/02/2018
Rajonale

Komuna e Vitisë dhe IKC edhe me një memorandum bashkëpunimi për tri vitet e ardhshme

Plus Info09/02/2018
Ky portal mirëmbahet nga Smart Media sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të Smart Medias. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t'i pranoni Kushtet e përdorimit. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2009 Portali Plus Info.

Raporto ngjarje

Raporto ngjarje/lajme në 049 365 100 Viber...& WhatsApp...+377 44 60 40 50 Në e-mail: info@plus-televizion.tv Ekipet e Plus Tv do të ju vizitojnë dhe do të kujdesën që t'a sensibilizojnë opinionin.

Copyright © Smart Media Sh.P.K.

Rr. "Adem Jashari" ☎ +37744 60 40 50 ✉ redaksia@plus-televizion.tv