Të fundit

Rajonale Më shumë Rajonale

Lajme Më shumë Lajme

Kronikë Më shumë Kronikë

Top Lajm Më shumë Top Lajm

Kronika e Zezë
Sulmohet një person me kabllo elektrike në Gjilan

Policia e Kosovës ka njoftuar se, është arrestuar një person në Gjilan pasi që i njëjti pas...

Sport/Kulturë Më shumë Sport/Kulturë

Të Ndryshme Më shumë Të Ndryshme

PLUS MAGAZINË

KUVENDI KOMUNAL I VITISË

06 LIVE

Rajonale

Në Ferizaj do të ketë protesta për 1 Maj

Plus Info29/04/2017
Lajme

“Golden Eagle” mbledh mjetet për ndërtimin e 7 shtëpive të familjeve në nevojë

Plus Info29/04/2017
Sport/Kulturë

Real Madrid – Valencia, formacionet zyrtare

Plus Info29/04/2017
Bota

Një sëmundje e panjohur në Liberi u merr jetën të paktën 11 personave

Plus Info29/04/2017
Rajonale

Gjilani organizon garat komunale në lëndën e matematikës

Plus Info29/04/2017
Sport/Kulturë

Veli Blakçori pas një dekade vjen me ekspozitë në Prishtinë

Plus Info29/04/2017
Kronika e Zezë

Goditet me shufër metalike një person në Ferizaj

Plus Info29/04/2017
Kronika e Zezë

Sulmohet një person me kabllo elektrike në Gjilan

Plus Info29/04/2017
Lajme

Kosova dominohet nga shtresa e varfër

Plus Info29/04/2017
Ky portal mirëmbahet nga Smart Media sh.p.k.. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të Smart Medias. Për ta shfrytëzuar materialin e këtij portali, obligoheni t'i pranoni Kushtet e përdorimit. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2009 Portali Plus Info.

Raporto ngjarje

Raporto ngjarje/lajme në 049 365 100 Viber...& WhatsApp...+377 44 60 40 50 Në e-mail: info@plus-televizion.tv Ekipet e Plus Tv do të ju vizitojnë dhe do të kujdesën që t'a sensibilizojnë opinionin.

Copyright © Smart Media Sh.P.K.

Rr. "Adem Jashari" ☎ +37744 60 40 50 ✉ redaksia@plus-televizion.tv